Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

O Russ North Επιστρεφει στους Cloven Hoof

Οταν ειδαμε το βιντεο που ανεβασαν στο youtube οι Βρετανοί με τον Ash Cooper στη φωνη (http://www.youtube.com/watch?v=FYp64MqGI40&feature=feedu) , αρχικα νομισαμε οτι προκειται για Black humour . Οταν συνειδητοποιησαμε οτι ηταν η αληθεια , βιαστηκαμε να τους επικρινουμε - με το δικιο μας .
Ευτυχως απ'οτι φαινεται τους τα εψαλλαν αρκετοι Fans , και οι θρυλοι του NWOBHM λογικευτηκαν και συνεχιζουν απο εκει που ειχαν μεινει , με τον αυθεντικο τους τραγουδιστη Russ North . Ο ιδιος μετα την επιστροφη του δηλωσε οτι εχουν συμφωνησει με τον Lee Payne να συνεχισουν για τα επομενα 10 χρονια να κανουν Metal χαμο ! Δηλωσε επισης μεταξυ αλλων οτι πλεον δουλευει ο ιδιος στα φωνητικα του νεου αλμπουμ των Cloven Hoof . Τελος ειπε οτι ανυπομονει να παιξει οσο το δυνατο περισσοτερα live και υποσχεθηκε οτι στα επερχομενα live στην Κυπρο και την Ελλαδα θα δουμε το καλυτερο Set των Cloven Hoof !

Στην Κυπρο οι Cloven Hoof θα ειναι οι headliners της μιας εκ των 2 βραδυων του Power of the night festival : http://www.potn-fest.com/

Στην Ελλαδα (Αθηνα) θα συμμετεχουν στο Up The Hammers Festival : http://www.myspace.com/upthehammersfest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου